Huis van Middenmeer - logo

Kerst

Van grenzeloos tot minimalistisch, kerst in je eigen stijl. Na het uitbundige buitenleven van de afgelopen maanden, keren we weer naar binnen. De warmte nemen we mee. 

Door de onrust in de wereld verlangen we des te meer naar harmonie, samenzijn met onze geliefden. Kerst is bij uitstek de gelegenheid om met veel sfeer onze wereld een stukje mooier te maken. Mooi gedekte tafel, warme kussens, knisperend haardvuur, fonkelende lichtjes. 

De kunst is om kerst aan te passen aan je eigen stijl. Van grenzeloos tot minimalistisch, van nostalgisch tot duurzaam. Met kleuren als sneeuwwit, ijsblauw, warm brons, pasteltinten of dieppaars breng je rust in huis. Haal de natuur naar binnen met aardse kleuren. Kies voor een thema als reizen of ga voor de klassieke kerstkleuren voor het vertrouwde gevoel. 

Kerst met een knipoog: hang kunstboompjes ondersteboven aan het plafond. Creëer een rariteitenboom of uit je liefde voor koken in een culinair thema met kersthangers als kop en schotels, boodschappentasjes, asperges. Onze keukenafdeling hangt er vol mee!

Een minimalistische kerst past zeker in deze tijd. Minder massa, meer kwaliteit. De kracht van minder is meer. Kies voor een opvallende pot, vaas of schaal met een enkele tak of een eye catching centerpiece. Volop keuze in ons Bloemenatelier.

Voor welke stijl je ook kiest, ingetogen of uitbundig, wij hebben het in huis. De fraaie handbeschilderde vazen en ballen van Doortje IJpelaar, serviezen die je nergens anders ziet, bomen en kransen in alle soorten en maten en alles wat er in hangt is te koop, Kom langs en laat je inspireren. Wij zijn kerstklaar voor jou.


Laat je inspireren!

OPENINGSTIJDEN
DI.WO.DO.VR 9.30 – 17.30 uur
ZA. 9.30 – 17.00 uur

zondag 18 december 11.00 – 17.00

Deel dit project Facebook LinkedIn