Huis van Middenmeer - logo

Open weekend: 19 & 20 maart

Dichtbij huis… van Middenmeer. Waar we het nieuwe seizoen binnen en buiten uitbundig kleuren met veel vrolijkheid.

We mogen weer! Elkaar ontmoeten, omhelzen, vrij rondlopen, ons eigen geluk creëren, inspiratie opdoen en genieten van al het moois dat Huis van Middenmeer te bieden heeft. 

Dichtbij elkaar komen, het kan weer. Laten we dat vooral doen, want er is al zoveel ellende op de wereld. De vrede kunnen we niet brengen, maar met elkaar kunnen we het wel heel graag willen. En vooral vertrouwen houden dat het goed komt. 

Zelfpluktuin
Hoop en verwachting horen bij de lente. Op het terras van het Bloemenatelier creëren wij een zelfpluktuin met 8000 tulpen. De tulp staat symbool voor de vriendschap tussen Nederland en de Oekraïne. Tijdens de open dagen op 19 en 20 maart kun je je eigen boeket plukken. De opbrengst van elke verkochte tulp doneren wij aan Giro555 voor Oekraïne. 

Foto: Linda Smit


Dichtbij elkaar en dichtbij huis. Het geheel vernieuwde Huis van Middenmeer is juist nu een plek om elkaar te zien en de lente te vieren. Kom en laat je tijdens de open dagen verrassen door alles wat we je willen laten beleven. Onze deuren staan wagenwijd open!

Zaterdag 19 maart
9.30 – 17.00 uur

Zondag 20 maart
12.00 – 17.00 uur

Ps: Hou onze website in de gaten. In augustus en september pakken we vier weekenden culinair flink uit met ons pop-up restaurant midden in een maisdoolhof. We hebben er nu al zin in!

Deel dit project Facebook LinkedIn