Huis van Middenmeer - logo

Stoffenmarkt

We gaan het weer doen: de stoffenmarkt! Jarenlang een groot succes bij Huis van Middenmeer: de stoffenmarkt, door velen ook liefkozend de lappenmarkt genoemd.

We gaan weer opruimen en doen dat op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni van 10 tot 17 uur. Kramen vol showbanen, gordijnen en lappen met een wow-effect van de topmerken die wij in huis hebben. Stoffen van kwaliteit, van onuitputtelijke inspiratie. Dat zie je, dat voel je. Wat ga jij er van maken? Een kussenhoes, tafelloper, servet of gewoon een mooi kleedje dat genoeg heeft aan het opvallende dessin en sprekende kleuren om op te vallen. 

Voor de patchworkers onder ons hebben we ook veel stoffenboeken in de kramen liggen. Maak er een spannende quilt van met lapjes die verhalen vertellen. Wie een beetje creatief is kan vele toepassingen bedenken.

Om de markt compleet te maken, zijn er ook super scherpe aanbiedingen als serviezen van bijvoorbeeld Gien en Mateus die uit de collectie gaan, schitterende zijden bloemen van Silk-ka en andere mooie pronkstukken. Kortom: koopjes  die je niet wilt missen. Kom lekker struinen op onze sensationele Stoffenmarkt en geniet van de unieke sfeer.


VRIJDAG 16 JUNI
van 10.00 tot 17.00 uur
ZATERDAG 17 JUNI
van 10.00 tot 17.00 uur

Deel dit project Facebook LinkedIn