Huis van Middenmeer - logo

Onze nieuwste glossy

Altijd al een kijkje willen nemen in de slaapkamer van Leo en Janine? Of benieuwd naar hoe Menno Kroon, een van de grootste interieur- en bloemdesigners van Nederland, zijn huis en tuin heeft ingericht?

Nieuwsgierig naar het resultaat van de laatste interieurprojecten van Janine (en wil je kennismaken met de bewoners van die fantastische huizen)? Dan hebben we goed nieuws, want de nieuwste glossy ‘Janine nr 6’ rolt bijna van de persen. 

In geuren en kleuren en met de mooiste foto’s tonen we de smaak van Middenmeer (en van Huis van Schagen!). Gaan we op bezoek in de boerderij van Sabine (en haar immense tuin), het karakteristieke huis van Katja en betreden we het heiligdom van kunstenares Gun Derhammar. Ook een spraakmakend interview met Pascale Naessen, het boegbeeld voor pure en gezonde voeding. ‘Gezondheid en genieten gaan heel goed samen’, laat ze weten en bewijst dat in haar net verschenen kookboek. Exclusief voor de lezers van deze glossy deelt ze een recept: kippenburgers met spaghetti van ui. Verder een nadere kennismaking met het team van Middenmeer en Schagen, de favorieten van Janine, Leo en Sanne, tips, de laatste trends en nog veel meer.

De nieuwste glossy ook voor je klaar in onze winkels of lees het online via onderstaande link.

Deel dit project Facebook LinkedIn