Huis van Middenmeer - logo

Kerst

Huis van Middenmeer is van oudsher dé plek om inspiratie op te doen. 

Morukuru Farm House

Lees hier het interview met Janine Butter, de visionair achter de nieuwe look van Morukuru Farm House en de Spa. We gingen met haar zitten om te praten over het project en haar visie op de nieuwe look en feel.

Recent opgeleverd

Een huis met een ziel, waar buiten bij binnen en bij jou past. Wij richten het naar jouw smaak in en helpen je een stap verder te gaan.

Lux’ – 9 & 10 september

Lux’ vindt plaats op 9 & 10 september van 1200 tot 17.00 uur op het landgoed van Huis van Middenmeer. Alle exposanten van lux’ zijn aanbieders van luxe lifestyle producten. Dit mag u niet missen! 

Verkoopmedewerker / Bloemist gezocht

Voor ons dynamische bedrijf zijn wij voor het bloemenatelier per direct op zoek naar een
verkoopmedewerker / bloemist (m/v) voor 20/24 uur per week.

Stoffenmarkt

We gaan het weer doen: de stoffenmarkt! Jarenlang een groot succes bij Huis van Middenmeer: de stoffenmarkt, door velen ook liefkozend de lappenmarkt genoemd.

Open Dagen Voorjaar

Hoor, de sneeuwklokjes luiden en alle voorjaarsbloeiers ontwaken. Het groen ontluikt. Gooi open die deuren en ramen, ga naar buiten en laat de zon je lijf en je hart verwarmen. Ruim baan voor de lente, het seizoen van hoop, verwachting en nieuw leven.

Fashion Event

Fashion Event voor hem en haar! Met de mooiste kleding van waanzinnige merken, een hapje en een drankje, goodies and more!

Onze nieuwste glossy

Altijd al een kijkje willen nemen in de slaapkamer van Leo en Janine? Of benieuwd naar hoe Menno Kroon, een van de grootste interieur- en bloemdesigners van Nederland, zijn huis en tuin heeft ingericht?