Huis van Middenmeer - logo

Stoffenmarkt

We gaan het weer doen: de stoffenmarkt! Jarenlang een groot succes bij Huis van Middenmeer: de stoffenmarkt, door velen ook liefkozend de lappenmarkt genoemd.

Morukuru Farm House

Lees hier het interview met Janine Butter, de visionair achter de nieuwe look van Morukuru Farm House en de Spa. We gingen met haar zitten om te praten over het project en haar visie op de nieuwe look en feel.

Recent opgeleverd

Een huis met een ziel, waar buiten bij binnen en bij jou past. Wij richten het naar jouw smaak in en helpen je een stap verder te gaan.

Verkoopmedewerker / Bloemist gezocht

Voor ons dynamische bedrijf zijn wij voor het bloemenatelier per direct op zoek naar een
verkoopmedewerker / bloemist (m/v) voor 20/24 uur per week.

Open Dagen Voorjaar

Hoor, de sneeuwklokjes luiden en alle voorjaarsbloeiers ontwaken. Het groen ontluikt. Gooi open die deuren en ramen, ga naar buiten en laat de zon je lijf en je hart verwarmen. Ruim baan voor de lente, het seizoen van hoop, verwachting en nieuw leven.

Fashion Event

Fashion Event voor hem en haar! Met de mooiste kleding van waanzinnige merken, een hapje en een drankje, goodies and more!

Onze nieuwste glossy

Altijd al een kijkje willen nemen in de slaapkamer van Leo en Janine? Of benieuwd naar hoe Menno Kroon, een van de grootste interieur- en bloemdesigners van Nederland, zijn huis en tuin heeft ingericht?

Kerststyling op maat

Ook voor (kerst)styling op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag in het Landhuis naar de mogelijkheden.

Kerst

Van grenzeloos tot minimalistisch, kerst in je eigen stijl. Na het uitbundige buitenleven van de afgelopen maanden, keren we weer naar binnen. De warmte nemen we mee.