Huis van Middenmeer - logo

Lux’ – 1 & 2 juni

Na het enorme succes van vorig jaar organiseren we het Lux’ event nog een keer op zaterdag 1 en zondag 2 juni op het landgoed van Huis van Middenmeer.

Exclusieve bedrijven van luxe lifestyle producten tonen in een sfeervolle omgeving wat kwaliteit, service en persoonlijke aandacht nou helemaal betekent.

Maak kennis met Juwelier House of Gassan, Outdoor Fire, Big Green Egg, Gomes Mercedes-Benz dealer, Rob en Bart Elfring – de Siertuin, Bike Totaal Boersen, Boudewijn Hosmus, Max voor Ogen, Qyoutis, La Vie Organiseert, AlphaTauri, Huis van Schagen en Morukuru Family.

Lux’ vindt plaats op 1 & 2 juni op het landgoed van Huis van Middenmeer. Dit mag u niet missen! 


LUX’ Event
Zaterdag 1 en zondag 2 juni
12.00 tot 17.00 uurLa Vie biedt een fantastisch aanbod aan luxe en unieke stedentrips binnen Europa. Of kies voor een geheel verzorgde reis met Morukuru Family naar de bush of de Hoop in het prachtige Zuid-Afrika.

Ook aan de mannen hebben wij gedacht! De Mercedes-dealer van de regio, Gomes is aanwezig. Zij nemen naast hun deskundige adviseurs een selectie van de nieuwste (elektrische) modellen mee. Naast luxe auto’s zal ook Bike Totaal Boersen aanwezig zijn,een begrip in de regio sinds 1927 en dé specialist op het gebied van (electrische) fietsen.

AphaTauri is, namens Huis van Schagen, aanwezig met een fantastische race-simulator! Uiteraard zal ook een selectie van de heren-collectie van AlphaTauri aanwezig zijn bij de stand van Huis van Schagen tezamen met een selectie van de zomercollectie voor de dames. Voor de mooiste (zonne)brillen voor de komende zomer moet u echt een bezoekje brengen aan stand van Max voor Ogen.

Gassan vertegenwoordigd al meer dan 75 jaar vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook zal er een Goudsmid aanwezig zijn waar u uw sieraden mooi kunt laten oppoetsen!

Uiteraard schenken we heerlijke wijn en worden er door Forno Outdoor Fire & 
Big Green Egg demonstraties en proeverijen gegeven!

Deel dit project Facebook LinkedIn