Huis van Middenmeer - logo

Open Dagen Voorjaar

Hoor, de sneeuwklokjes luiden en alle voorjaarsbloeiers ontwaken. Het groen ontluikt. Gooi open die deuren en ramen, ga naar buiten en laat de zon je lijf en je hart verwarmen. Ruim baan voor de lente, het seizoen van hoop, verwachting en nieuw leven.

Laten we dat leven groots vieren, te beginnen met Pasen, het feest van het licht en de lente. Kom tijdens de open dagen zaterdag 1 en zondag 2 april naar Middenmeer en zie dat we op ons paasbest zijn. Al onze stijlkamers zijn van het mooiste behang en de nieuwste kleuren voorzien en ingericht met bijzondere items die we meenamen van de beurs van Parijs. Het Bloemenatelier is meer een Groenatelier geworden, een plek waar alle stress van je afvalt en je volop inspiratie vindt. Met meubels die binnen en buiten kunnen en een selectie potten, vazen en accessoires die het verschil maken. Ook op ons grote terras een ruime keuze aan tuinmeubelen, die zeker niet doorsnee zijn.

Duurzaam staat ook dit jaar hoog op ons lijstje. In ons nieuwe atelier kun je tijdens de open dagen zien hoe bestaande meubels een heel ander leven krijgen door herstoffering. Laat je verrassen. Huis van Middenmeer pakt groots uit. Vier het voorjaar met ons mee! 

OPEN DAGEN VOORJAAR

 ZATERDAG 1 APRIL

van 10.00 tot 17.00 uur
ZONDAG 2 APRIL
van 11.00 tot 17.00 uur

Deel dit project Facebook LinkedIn