Huis van Middenmeer - logo

Pré-kerst met Doortje IJpelaar

Kom alvast in de stemming op onze Pré-kerst in de Kas van Middenmeer op zaterdag 13 november. We hebben die dag een bijzondere gast: kunstenares Doortje IJpelaar. Wij verkopen al jaren met succes haar verrassende bolvazen, met de hand beschilderd in krachtige kleurencombinaties en stralende florale patronen. Juweeltjes voor in je interieur.

Exclusief voor onze klanten en speciaal voor kerst neemt Doortje glazen ballen mee, die ter plekke gepersonaliseerd kunnen worden. Een kerstbal schenken geeft het ware kerstgevoel. Ik doe het elk jaar aan mijn dierbaren. Zo laat ik zien dat ik om iemand geef. Van mij, voor jou, zijn dat niet de vier mooiste kerstwoorden? Wil je een kerstbal met een verhaal, met kleuren en symbolen die bij jou of degene aan wie jij je geschenk wilt geven passen, het kan deze dag verwezenlijkt worden.

Wees welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

Deel dit project Facebook LinkedIn